dissabte, 7 de juliol del 2012

Ofertes aquesta setmana als Tres Pebrots


Ens hem proposat fer preus més econòmics!
Ara que ja hem engegat, ara que tenim l'hort més al dia, que comencem a tenir més producció, que fem repartiment a domicili, i que estem aprenent a ser més autosuficients, més propers, més sostenibles. Ara que comptem amb la complicitat i la cooperació de més persones... Ara que sumem més, és el moment de baixar preus.

La setmana passada vem començar a repartir a domicili, de moment els dijous, entre 17h i 21h, us portarem la vostra comanda a casa! La comanda ha de ser de 10€ com a mínim, i el transport costa 2€ a Badalona, i 3€ al Maresme i Barcelona.
Si trieu aquesta opció, rebreu un correu de confirmació de comanda amb l'hora més o menys precisa que passarem a portar-vos-la.

Tant si escolliu rebre la comanda a casa, com si preferiu acostar-vos al Casal Antoni Sala i Pont (Riera d'en Matamoros, 103) els dijous de 19h a 21h a recollir-la, us volem fer saber que la producció no és il·limitada, i no és sostenible pretendre collir gaire més del que podem entregar. Així que els primers en fer comanda tenen més possibilitats de ser servits. A mesura que s'acabin els productes que us oferim cada setmana, enviarem correus per informar dels que s'han esgotat. Visca el conreu ecològic, de proximitat, i acabat de collir!

Si us acosteu al casal sense comanda prèvia, us trobareu amb pocs productes i poca quantitat. Però podreu veure, remenar, parlar amb nosaltres i potser trobem una fórmula personalitzada d'atendre-us. Us animem a seguir venint!

Les comandes ens les heu de fer arribar abans de dimarts a la nit (00h00). Moltes gràcies. Si voleu que us la portem a casa, recordeu de donar-nos la vostra adreça!

Els productes d'aquesta setmana són:

Pruna pisardi (petita i dolça), a 1,90€/kg (Les últimes de la temporada).
Mongeta tendra perona, a 3,50€/kg OFERTA!
Cogombre, a 1,70€/kg
Pebrot verd, a 3,10€/kg
Tomàquet per amanir, a 2,25€/kg
Tomàquet per amanir Raf, a 2€/Kg OFERTA!
Patata blanca, a 1,20€/kg
Patata vermella, a 1,20€/kg
Enciam meravella a 1,25€/Kg
Carbassó, a 1,50€/kg

1 comentari:

  1. Hola Chicos, me alegra ver que cada vez somos más los que nos dedicamos al cultivo, yo lo hago ecólogico, tengo tan solo 400 m2 y vendo a las gente del trabajo y a vecinos. Empece con cuatro macetas en mi terraza.... quisiera saber si tenéis algún permiso o similar, porque yo también quisiera hacerme un blog para vender y no se si lo puedo hacer.
    Saludos y suerte en la venta
    Paquita
    http://enciams.blogspot.com.es/
    Mi blogs

    ResponElimina