divendres, 13 de juliol del 2012

Nous productes i ofertes als Tres Pebrots (mediàtics).

Hola, començarem informant que el passat dijous no ens van arribar dues comandes que havien estat fetes, encara no sabem per què, però dues persones van fer comanda i no les vam rebre. És per això, que us recordem que enviem resposta de confirmació de comanda, per tant, si el dimecres al mig dia no heu rebut la confirmació ens podeu trucar per notificar-nos-ho. Els telèfons són:
Ivan: 626 414 098
Mar: 654 490 888


Moltes gràcies!


I, què més us volem agrair..., doncs, que ens estem fent mediàtics ;-).
La setmana anterior, la periodista Montse López Cucarella, va venir a L'Assossiació de veïns del Centre amb una càmera de Badalona TV, i ens va fer una entrevista. Després, ens va dir que també volia escriure un article per la Vanguardia digital, ja que n'és corresponsal, i el divendres 13 de Juliol va ser publicat.
Trobareu l'article de la Montse al bloc. http://ambtrespebrots.blogspot.com.es/
I, aquestes coses tant maques que ens estan passant, són gràcies a totes i tots, estem molt contents! Gràcies per comprar els nostres productes, per recolzar l'agricultura ecològica i el que representa, gràcies per donar-nos consells i opinar, per fer difusió, per animar-nos... Gràcies!



El lliurament a domicili també està funcionant! Dijous, entre 17h i 21h, us portem la vostra comanda a casa! La comanda ha de ser de 10€ com a mínim, i el transport costa 2€ a Badalona, i 3€ al Maresme i Barcelona.
Si trieu aquesta opció, rebreu un correu de confirmació de comanda amb l'hora més o menys precisa que passarem a portar-vos-la.

Si preferiu acostar-vos al Casal Antoni Sala i Pont (Riera d'en Matamoros, 103) els dijous de 19h a 21h. a recollir la vostra comanda, també rebreu una resposta de confirmació.

Si veniu al casal sense comanda prèvia, us trobareu amb pocs productes i poca quantitat. Però podreu veure, remenar, parlar amb nosaltres i potser trobem una fórmula personalitzada d'atendre-us. Us animem a seguir venint!

Les comandes ens les heu de fer arribar abans de dimarts a la nit (00h00). Moltes gràcies. Si voleu que us la portem a casa, recordeu de donar-nos la vostra adreça!

La llista i preus dels productes d'aquesta setmana són:

FRUITA:
Préssec de vinya, a 2,65€/Kg NOVETAT!
Préssec vermell, a 2,30€/Kg NOVETAT!
Nectarina, 1,20€/Kg NOVETAT!
Pera moscatell, 2,50€/Kg NOVETAT!

VERDURA I HORTALISSES:

Mongeta tendra Perona, (PETITA) a 3,50€/kg OFERTA!
Mongeta tendra Perona, (GRAN) a 2€/Kg OFERTA!!!
Pebrot verd, a 2,90€/kg
Tomàquet St. Pol per amanir, a 2,25€/kg
Tomàquet Raf per amanir, a 2,50€/Kg
Patata blanca, a 1,20€/kg
Patata vermella, a 1,20€/kg
Cogombre, a 1,40€/Kg OFERTA!
Enciam meravella a 1,25€/Kg
Carbassó, a 1,50€/kg
(Atenció, els següents productes tot just comencen a sortir i en tenim poca quantitat, així que, si us bé de gust tastar-los afanyeu-vos en fer la comanda perquè es serviran fins a fi d'existències).
Ceba de Figueres
(fins a fin d'existències), a 2,50€/Kg NOVETAT!
Tomàquet Pera madur, (fins a fin d'existències), a 2,35€/Kg NOVETAT!
Tomàquet de Penjar per sucar, (fins a fin d'existències), a 4€/Kg NOVETAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada