divendres, 27 de juliol del 2012

Actualitzem les activitats de l'hort.

L'hort no para, no s'atura, segueix endevant cap al curs que han de prendre les empreses que ens proposem, seguim creixent.

L'Ivan i en David treballen la terra i cultiven el tros de sol a sol. En Raul i l'Alfred li dediquen estones perquè s'encarreguen d'altres tasques igualment necessàries. També ens donen un cop de mà desinteressat, per ajudar, alguns amics. I la Mar i l'Ariadna fan més hores que un rellotge gestionant comandes, la relació amb vosaltres, el funcionament intern...

És sabut que l'agricultura és una activitat dura que fa patir, i encara més l'ecològica, la collita, la climatologia, les plagues... n'estem aprenent, i tot just comencem. Per això ens complau dir-vos que cada nit, quan anem a dormir, ho fem amb un somriure a la cara, i que no podria ser així sense la vostra complicitat, el vostre recolzament, els consells, les crítiques... i sobretot gràcies a les vostres comandes.
Moltes gràcies!

I com està l'hort...

Cobrim la terra amb palla seca, dificulta la propagació de males herbes, serveix com a matèria orgànica, conserva  millor la humitat del sòl i dóna escalfor.
                                                                                 
                                                                               
La desitjada Ceba de Figueres. Oh! Com ens està fent esperar. Nosaltres ja l'hem tastada i està boníssima!


 Us presentem l'Albergínia que s'incorpora a la llista per fer comanda. Que vagi de gust!





El cogombre que no repeteix, però que et fa repetir de tan bo com està!
                                             Els tomàquets d'amanir St. Pol. Tenen molt èxit!


 La Síndria encara petita, ara li donarem escalfor amb palla, té terra sorrenca, i a veure si comença a crèixer i ens podem refrescar ben aviat.














 L'hort! Veieu les mongeteres, ja s'acaben, però no patiu, de seguida en plantem més, moltes més!
De fet, de seguida comencem a sembrar pastanaga. I ens posem a llaurar per preparar la temporada d'hivern: carxofes, calçots...





El Carbassó és un dels productes estrella, i és que es pot cuinar de tantes maneres, fins i tot cru, tallat ben fi, i amb una mica d'oli.

                                                     Quina meravella d'enciams!






Com meravellosa està resultant aquesta aventura. Moltes gràcies i endevant amb la terra, amb tres pebrots!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada